Otomobilin Çarptığı At Telef Oldu

Otomobilin Çarptığı At Telef Oldu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Maşukiye mevkiinde seyir halinde olan bir araç yola aniden çıktığı iddia edilen bir ata çarptı.

Kazada at telef olurken kontrolden çıkarak ağaca çarpan otomobildeki 4 kişiden biri yaralandı. Gece saat 03.00 sularında İzmit istikametine giden Hüseyin Keskin idaresindeki 41 FC 475 plakalı otomobil, Kocaeli il sınırlarına girdiği esnada önüne çıkan bir ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yolun kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Otomobilin çarptığı at telef oldu.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle bulunduğu yerde sıkışan sürücü itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu çıkarılarak ambulansa alındı. Kaza esnasında araç içinde bulunan oğlu Muhammet Emir Keskin, eşi Aslı Keskin ve Şadiye Keskin de kazayı yara almadan atlattı. Kazada yaralanan Hüseyin Keskin ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Keskin, tamamlanan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaza nedeniyle İzmit Sapanca yolunda trafik bir süre kontrollü verildi.

Kazada telef olan at belediye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri atın sahibini bulabilmek için çevrede araştırma yaptı. Ağaca çarparak kullanılamaz hale gelen otomobil ise çağırılan çekiciyle otoparka götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile