Otomobilin Motoruna Sikisan Kedi Için Seferber Oldular

Otomobilin Motoruna Sikisan Kedi Için Seferber Oldular

Samsun’un Terme ilçesinde otomobilin motor kismindaki devirdaim kayisina sikisan kediyi kurtarmak için araç sahibi ve ustalar seferber oldu.

Olay, Terme ilçesinde meydana geldi. AK Parti Terme Ilçe Baskani Isa Bas, otomobiline binip evinden ayrildigi sirada aracin kaputundan kedi sesi geldigini fark etti. Hemen aracini kenara çekip kaputu inceleyen Baskan Bas, bir kedinin kayisa sikistigini fark etti.

Kendi imkanlari ile kediyi sikistigi yerden kurtaramayan Bas, çekici çagirarak aracini sanayiye götürdü. Bu esnada veterinere de haber veren Isa Bas, kediyle beraber sanayiye gitti. Kaput kisminda kediye ulasilmasinda engel olusturan bölgelerin sökülmesinin ardindan ayagindan kayisa takilan kedi kurtarildi. Ilk müdahalesi sanayiye çagirilan veteriner tarafindan yapilan yarali kedi daha sonra Isa Bas tarafindan Samsun’daki hayvan hastanesine götürüldü.

Yasadigi olayi video çekerek anlatan AK Parti Terme Ilçe Baskani Isa Bas, “Bu sabah çok talihsiz bir olay yasadim. Arabamla evin önünden çiktigimda bir kedi sesi duydum. Hemen arabayi istop edip, kenara çektim. Kedinin devirdaim kayisina sikistigini gördüm. Kendi ugrasimizla kediyi çikaramayacagimizi görünce çekici çagirdim. Araci çekici ile sanayiye götürüp, kediyi kurtarmak için mücadele ediyoruz. Ayni zamanda veterineri de aradim ve sanayideki ustanin yanina gönderdim. Kediyi çikardiktan sonra veteriner klinikte ilk müdahale yapildiktan sonra Samsun’a hayvan hastanesine götürecegiz” dedi.

Yarali kedinin genel saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile