Özalpli Gençler Umre Ile Ödüllendirildi

Özalpli Gençler Umre Ile Ödüllendirildi

VAN – Van’in Özalp Ilçe Müftülügü Gençlik Koordinatörlügü bünyesinde dini, sosyal ve kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev alan ve kura çekimi sonucunda belirlenen ögrenciler umreye ugurlandi.

Diyanet Isleri Baskanliginin ‘Gençlige Deger’ projesi kapsaminda Özalp Ilçe Müftülügü Gençlik Koordinatörlügü bünyesinde dinî, sosyal ve kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev alan ve kura çekimi sonucunda belirlenen ögrenciler umreye ugurlandi. Belirlenen 5 ögrenci Ilçe Müftüsü Sedat Sentürk ile birlikte Özalp Kaymakami Rahmi Bulut ve Van Il Müftüsü Dr. Mehmet Sirri Sik’i ziyaret ettikten sonra Van Ferit Melen Havalimani’ndan kutsal topraklara ugurlandi.

Il Müftüsü Sik, “Gençlige Deger” projesinin gençlerin yetismesinde oldukça önemli bir yere sahip oldugunu belirterek, “Diyanet Isleri Baskanligimizin gençlik çalismalarina katilan ögrencilerimizi tesvik ederek, her türlü katkiyi sunan ilçe müftülügümüzü ve din görevlilerimizi tebrik ediyorum, hayirsever vatandaslarimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile