Özel Çocuklara Kampüs Yasami

Özel Çocuklara Kampüs Yasami

Düzce Üniversitesi Milli Egitim Müdürlügü ile imzaladigi “Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi” is birligi protokolü dahilinde özel gereksinimli ögrencileri Konuralp Yerleskesi’nde konuk ederek onlara üniversite deneyimi kazandiriyor.

Proje ile ülkemizde bir ilki gerçeklestiren Düzce Üniversitesi, kentte bulunan Özel Egitim Meslek Okulu, Yesil Düzce Özel Egitim Uygulama Okulu ile Haci Hidayet Türkseven Özel Egitim Uygulama Okulu ögrencilerini konuk ediyor.

Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi’nden Dr. Ögretim Üyesi Yusuf Akemoglu’nun koordinatörlügündeki proje ile her hafta farkli bir akademik birimi ziyaret eden özel ögrenciler, bu hafta Hakime Erciyas Yabanci Diller Meslek Yüksekokulu’na konuk oldu.

Hakime Erciyas Yabanci Diller Meslek Yüksekokulu ögretim elemanlari ile Özel Egitim Bölümü lisans ögrencileri esliginde Yüksekokulu ziyaret eden ögrenciler, üç farkli dersi deneyimleyerek Bilgisayar Laboratuvari’ni da ziyaret etti.

Hakime Erciyas Yabanci Diller Meslek Yüksekokulu kantininin ardindan karavanada yemek yiyen ve Orta Kafe’de zaman geçiren özel ögrenciler, son olarak Erasmus Kültür Etkinligi’ne katilarak kampüs yasaminin tüm güzelliklerini yasama imkani elde ettiler.

Etkinlik ile üniversite hayallerini gerçeklestiren özel ögrenciler, yasamlarindaki en mutlu günlerden birini yasayarak unutamayacaklari anilar kazandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile