Palandöken'de 'Halk Günleri' Büyük İlgi Görüyor

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların göreve başladığı gün ilçede başlattığı 'Halk Günleri' toplantıları büyük ilgi görüyor.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, tarafından halkın sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek amacıyla düzenlenen halk günlerine vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye başladı. Toplantıya katılan vatandaşların çoğunluğu iş talebinde bulunuyor. Bizzat Belediye Başkanı Bulutların katıldığı 'Halk Günleri' Belediye Encümen Salonu da gerçekleşiyor.
Haftalık yaklaşık 50 kişi Belediye Başkanlık makamında sorunlarına çözüm ararken, vatandaşlarla yapılan görüşmelere ilişkin talep ve şikâyetler için görüşme kaydı formu tanzim ediliyor. Görüşülen konular üzerinde elde edilen veriler kayıt altına alınarak görüşülen sorun ve sıkıntılar aynı gün ilgili kurumlara ve birimlere iletilerek vatandaşa en geç üç gün içinde geri bildirim sağlanıyor.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, halk günlerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, "Belediyemizin kapısı herkese açıktır. Burada dile getirilen sorunların bazılarını anında çözme şansımız oluyor. Genelde işsizlik sorunları ve ekonomik sıkıntılar dile getiriliyor. Ellimizin kolumuzun bağlandığı tek sorun işsizlik konusu. Vatandaşın ilettiği sorunlardan anında çözemediklerimizi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gündemine taşıyoruz. Bu konuda vakıf mütevelli heyetinde çalışan arkadaşlarımız da çok hassas. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Halk günü toplantılarını bize ulaşmada zorluk çeken vatandaşlarımız olabileceğini düşünerek başlattık. Bu nedenle vatandaşlarımızın bilmediğimiz sıkıntılarını da öğrenmiş oluyoruz. Elbirliği ile sorunlara çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile