Palandöken'de Yeni Bir Park Daha Hizmete Sunuldu

Palandöken'de Yeni Bir Park Daha Hizmete Sunuldu

Yesil Çevre yatirimlarini sürdüren Palandöken Belediyesi, hafta sonu düzenlenen törenle, yeni bir parki daha ilçeye kazandirdi. Hüseyin Avni Ulas Mahallesi’nde 29 gün önce yatirima alinan 6 dönümlük alan, belediyenin öz kaynaklariyla yesil alan ve park olarak vatandaslarin istifadesine sunuldu.

Mutlu Bahçe adini tasiyan yesil alanin açilis törenine; Palandöken Ilçe Kaymakami Ugur Tutkan, AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Fevzi Polat, MHP Palandöken Ilçe Baskani Ünsal Kizilyar, meclis üyeleri, muhtarlar, AK Pati teskilat mensuplari katildi.

Vatandaslarin ilgisi ise yogun oldu.

Mahalle sakinlerinin, “Palandöken seninle gurur duyuyor” slogani esliginde kürsüye gelerek bir konusma yapan Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, ilçeye nefes aldiran yesil alan yatirimlarinin süratle devam ettigini kaydetti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ufkunda belirlenen Ak Belediyecilik modelini, Palandöken’de hayata geçirdiklerini belirten Baskan Sunar, vatandaslarin yogun ilgisine tesekkür etti.

Sunar, “Burada yesil alan yatirimlarimizdan olan Mutlu Bahçe’yi sizlerin de tesrifleriyle hizmete açiyoruz. Yaptigimiz bu yesil alan çalismasinin komsularimizda olusturdugu memnuniyeti dikkate alarak, adini Mutlu Bahçe koyduk. Hakikaten de burada çocuklarimiz, vatandaslarimiz son derece mutlu. Açilis törenimize gösterilen ilgiye baktigimizda da, bu ‘mutluluk’ fotografini çok net aliyoruz.” dedi

Mutlu Bahçe Hayirli Olsun

Konusmasinda Mutlu Bahçe’nin belediyenin öz kaynaklariyla yapildigini bildiren Baskan Sunar, 29 gün gibi kisa sürede yatirimi tamamladiklarini paylasti. Sunar, “Burada ikamet eden vatandaslarimizin, bu alanin islahi için, kendilerinin ve çocuklarinin rahat edebilecegi bir mekân için talepleri olmustu. Alanda yaptigimiz inceleme neticesinde küçük bir sorunla karsilastik. Çözümü için hemen çalisma baslattik ve kisa sürede sorunu ortadan kaldirarak, alani yatirim programimiza aldik. 29 gün gibi kisa bir sürede tamamlayarak, büyük bir memnuniyetle hizmete açiyoruz. Bu alanda yürüyüs ve bisiklet yollari var. Kameriyelerimiz, isiklandirmalarimiz, oyun gruplarimiz, fitness ekipmanlarimiz var. Dolayisiyla bir parkta ne bulunmasi gerekiyorsa, park içerisinde vatandaslarimizi, çocuklarimizi ne mutlu edecekse, onlarin hepsi bu parkta var.” dedi

Pratik ve Çözüm Odakli Belediyecilik

Yaptiklari her bir çalismayi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ufkunda, AK belediyecilik anlayisi, gönül belediyeciligi siariyla hayata geçirdiklerini belirten Sunar, alt ve üst yapiya yönelik 2022 Yaz dönemi program hedeflerine ulastiklarini dile getirerek, AK Belediyecilik modeli uygulamalariyla halkin teveccühünü kazandiklarini söyledi.

Rutin Belediyecilik hizmetleriyle birlikte sosyal belediyecilik alaninda da hizmet ürettiklerini kayda geçen Sunar, Kirsalda tarim ve altyapi, ilçe merkezinde egitim, turizm, sanat ve kültür yatirimlarinin yogunluk kazandigini vurgulayarak sözlerini tamamladi.

Polat’tan Sunar Baskan’a Övgü

Baskan Sunar’in konusmasinin ardindan söz alan Erzurum Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Fevzi Polat, Palandöken Belediyesinin yatirimlarina överek, Baskan Sunar’a tesekkür etti. Polat, “Kiymetli Palandöken Belediye Baskanimiz burada geleneksel hale getirdigi yatirim ve hizmetlerinin açilis törenlerine bugün bir yenisini ekledi. Biraz önce Istiklal Marsi’ni dinlerken, sevgili çocuklarimizin gür sesine kulak verdik, çocuklarimizin mutluluguna da sahitlik ettik. Kiymetli Baskanimiz, sevgili çocuklarimizin mutlu olmasi için onlara bu güzel yatirimi, ne iyi etmis de yapmis? Bu gençlerimiz her seyi hak ediyor. Gençlerimize böyle güzel yatirimlarda bulundugu için Palandöken Belediye Baskanimiz Sayin Muhammet Sunar Bey’i bir kere daha kutluyorum.” diye konustu

Öz: Muhammet Sunar Baskanimiza Tesekkür Ediyoruz

AK Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Öz ise, Baskan Sunar’in hizmet anlayisini takdir ettiklerini belirterek sunlari söyledi: “Muhammet Baskanim, bizim biliyorsunuz teskilat baskanimizdi. Onunla biz ara ara partide oturur, Erzurum’da belediyeler için, belediye imkanlari için ufak ama halk için çok büyük deger ifade eden Islerin, biraz ihmal edildigini tartisirdik. Belediye baskani olduktan sonra böyle yildirim hiziyla bunlara daldi. Nerede, kenarda, kösede, bugüne kadar ihmal edilmis semt ve yer varsa, hepsini ele aldi. Huzurlarinizda baskanima ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Degerli arkadaslar; biz buralari, Abdurrahman Gazi, Süt Evleri hep konusurduk baskanimizla. Bunlarin uzun yillardan beri, sehrin hem içinde, hem disinda yasadigini söyler, biraz da hayiflanirdik. Hatta bu yeri biz beraber gelip gezmistik. Her taraf ottu. Bugün ise bambaska bir görüntüyle karsi karsiyayiz. Böyle güzel isler yapiyor baskanimiz. Yaptigi isleri biz açmaya yetisemiyoruz. O kadar hizli çalisiyor ki, Baskanimiza, ekibine, meclis üyelerimize, ona destek veren teskilatimiza tesekkür ediyorum. 20 yildir bikmadan, usanmadan, bütün dünya üzerimize gelirken, liderimize verdiginiz destekten dolayi bir tesekkür de siz kiymetli hemsehrilerimi ediyorum. Mutlu Bahçe’nin vatandaslarimiza, çocuklarimiza hayirlara vesile olmasini diliyorum.”

Tutkan: Palandöken En Güzel Hizmetlerle Bulusuyor

Açilis töreninin son konusmacisi Palandöken Ilçe Kaymakami Ugur Tutkan da, Palandöken Belediyesinin yapilabilecek en güzel hizmetleri, ilçeye tasidigini kayda geçerek, “Ben basta Belediye Baskanimiza, böyle mutlu bir günde, böyle mutlu bir ortam kurdugu için, hepinizin adina çok tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Devlet olarak, kamu kurumlari olarak, sayin baskanim yapilabilecek en güzel seyi sizler sagliyorsunuz. Allah razi olsun. Birligimizi, beraberligimizi, mutlulugumuzu daim kiliyorsunuz. Allah bu tür hizmetleri daim eylesin.” Ifadelerini kullandi.

Baskan Sunar’a Çiçek Takdimi

Yapilan konusmalarin ardindan mahalle sakinleri, Baskan Muhammet Sunar’a çiçek takdiminde bulunarak tesekkürlerini ifade ettiler. Vatandaslarla kurdugu sicak ve samimi diyalogla renkli görüntüler veren Baskan Sunar, mahalle sakinlerinin fotograf isteklerini ise geri çevirmedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile