Pamukkale Belediyesi'nde Vezneler Hafta Sonu Açik Olacak

Pamukkale Belediyesi'nde Vezneler Hafta Sonu Açik Olacak

Pamukkale Belediyesi’nde, Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerinin son haftasi olan 25-26 Mayis tarihlerinde vezneler açik olacak.

Pamukkale Belediyesi tarafindan, Mayis ayinin ilk haftasi, Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi birinci taksit ödemelerinin basladigi hatirlatildi. Vergi ödemelerinin birinci taksit süresi 31 Mayis 2024 Cuma günü sona erecek. Pamukkale Belediyesi, vatandaslara kolaylik saglamak adina, 25-26 Mayis 2024 Cumartesi-Pazar günleri veznelerini açik tutacak. Açiklamada, “Vatandaslarimiz, vergi ödemelerinde sikinti yasamamasi için Pamukkale Belediyesi olarak, 25 Mayis 2024 Cumartesi ve 26 Mayis 2024 Pazar günleri, YSE kavsagindaki belediye ana binasinda yer alan veznelerimiz, Atatürk Caddesi, Deliktas ve Aktepe Sosyal Tesisleri’nde bulunan veznelerimiz 09:00-17:00 saatleri arasinda vatandaslarimiza hizmet verecek” ifadeleri yer aldi.

Hafta içi ödemeler alinmaya devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nden yapilan açiklamanin devaminda sunlar kaydedildi; “Pamukkale halkinin vergi dönemlerinde, sikinti yasamamalari adina her türlü ödeme kolayligi sunuyoruz. Vatandaslarimizin Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi 1.taksit ödemelerini geçirmemeleri adina, 25-26 Mayis 2024 Cumartesi-Pazar günleri veznelerimiz açik olacak. Vergi mükellefi olan vatandaslarimiz için Emlak, Çevre-Temizlik ve Ilan-Reklam Vergisi 1. taksit ödemelerini, hafta içi mesai saatleri içinde, YSE kavsagindaki belediye ana binasinda yer alan veznelerin yani sira Atatürk Caddesi’nde, Deliktas ek hizmet binasinda, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Tapu Müdürlügü’nde bulunan veznelerden yapilabiliyor. Belediye veznelerinden nakit olarak ya da resmi internet sitesi e-belediye uygulamasindan mükellef sicil numarasi veya kimlik numarasiyla vatandaslarimiz kolaylikla ödemelerini gerçeklestirebilirler.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile