Pandemi Sonrasi Mezuniyet Törenleri De Eski Coskusuyla Kutlaniyor

Pandemi Sonrasi Mezuniyet Törenleri De Eski Coskusuyla Kutlaniyor

Hayatin her alaninda etkisini gösteren korona virüsten etkilenen alanlardan biri de gençlerin mezuniyet törenleriydi. Çekmeköy Belediyesi, pandemi sonrasi ilçedeki tüm devlet liselerinde mezuniyet törenleri düzenleyerek pandeminin gençler üzerindeki olumsuz etkisini silmeyi amaçliyor.



Çekmeköy Belediyesi, 2021-2022 dönem sonunda mezun olan lise ögrencileri ve aileleri ile birlikte doyasiya eglenebilecekleri mezuniyet törenleri düzenliyor. Pandemi nedeniyle uzaktan egitim görmek zorunda kalan ögrenciler bir gelenek halini alan mezuniyet balolari ve partilerinden de uzak kalmisti. Pandeminin bitmesi ve tam normallesme ile 2 yil ara verilen mezuniyet kutlamalari yeniden basladi.

Çekmeköy Belediyesi ev sahipliginde, lise egitimini basariyla tamamlayan ögrenciler mezuniyet coskusunu doyasiya yasiyor. Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz’in ev sahipliginde düzenlenen törenlerde, mezun olan ögrencilerin hazirladigi bayrak ve flama devir teslim gösterisi renkli görüntüler olusturuyor. Kokteyl ile baslayan törenlerde sahnede arkadaslariyla birlikte keplerini atma heyecani yasan gençler, kendileri için hazirlanan basari belgelerini aliyor. Bayrak devir teslim töreni ve dönem birincisinin mesaji ile devam eden törende final, DJ performansi esliginde müzik ve dansla gerçeklesiyor.

“Üniversiteli kardeslerimize bin Türk lirasi destekte bulunacagiz”

Mezuniyet töreninde gençlere müjde veren Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz, “Biz bu sene Çekmeköy’ümüzde bulunan bütün devlet liseli ögrencilerimize aileleriyle beraber her türlü imkani saglayarak güzel bir mezuniyet gecesi yapiyoruz. Her okulumuzun kendi bahçesinde, ögrencilerimizin 1 yilin stresi atacaklari güzel bir imkan sagliyoruz. Gençler mutlu oldugu zaman biz onlardan daha çok mutlu oluyoruz. Ister özel ister vakif ister devlet üniversitesi olsun üniversite sinavini kazanarak belgesini bize getiren Çekmeköylü üniversiteli kardeslerimize bin Türk lirasi destekte bulunacagiz. Yine mezuniyet törenlerimizde gençlerimize içerisinde 2 GB hediye internet olan kartlarimizdan dagitiyoruz. Insallah Çekmeköy’e yeni dönemde 4 tane de okul kazandiracagiz” dedi.



“Çalismalarimizin karsiligini aldigim için mutluyum”

Liseyi birincilikle bitiren ögrenci Rukiye Canan Daner, mezuniyet törenindeki konusmasinda “Çok mutluyum, Belediye Baskanimiz Ahmet Poyraz’a çok tesekkür ediyorum. Birinci oldugum için çalismalarimizin karsiligini aldigim için mutluyum. Bize verdikleri emeklerden dolayi hocalarima tesekkür ederim. Yazilim mühendisi ya da bilgisayar mühendisi olmak istiyorum, çünkü bilgisayar ve yazilimi seviyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile