Pansiyondan 43 Kaçak Göçmen Çikti

Pansiyondan 43 Kaçak Göçmen Çikti

Denizli’de JASAT timleri kaçak olarak 43 göçmenin yurda giris yaptigini tespit ederek operasyon baslatti. Iki ilde eszamanli düzenlenen operasyonlarda yakalanan 2’si yabanci uyruklu 13 organizatör 5’i tutuklandi.

Denizli Il Jandarma Komutanligina bali Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT), Pamukkale ilçesinde bulunan bir pansiyonda 43 yabanci uyruklu sahsin yasadisi yollarla yurda giris yaptigini belirledi. Jandarmanin dedektifleri olarak bilinen JASAT timleri kaçak göçmenlerin yurda giris ve kente girisini saglayan sahislari bulmak için çalisma baslatti. JASAT, Jandarma Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Pamukkale Ilçe Jandarma Komutanligina bagli ekiplerin kapsamli arastirmalari sonucu göçmen kaçakçiligi ve insan ticareti olaylarini M.Ö., N.E., B.G., N.Ç., E.A., I.Y., G.E., C.S., M.A.A., M.Ç., M.A. ile yabanci uyruklu J.E.F.E. ve L.A.’nin gerçeklestirdigini belirledi.

Denizli ve Mugla’da eszamanli düzenlenen operasyonlar kapsaminda 13 organizatör kiskivrak yakalandi. Jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen 13 süpheliden 8’i adli kontrol sartiyla serbest birakildi. 2’si yabanci uyruklu 5 sahis ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile