Persembe Belediyesi'nde Ilk Meclis Toplantisi

Persembe Belediyesi'nde Ilk Meclis Toplantisi

Persembe Belediyesi’nin yeni dönem ilk meclis toplantisi, Belediye Baskani Cihat Albayrak baskanliginda gerçeklestirildi.

31 Mart yerel seçimleri sonrasinda Persembe Belediye Baskani seçilen Cihat Albayrak ve yeni meclis üyeleri ilk meclis toplantisi Persembe Belediyesi Kamil Sönmez Toplanti Salonu’nda yapildi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan toplantinin açilis konusmasini yapan ve toplantinin hayirlara vesile olmasi dileginde bulunan Belediye Baskani Cihat Albayrak, “Önümüzdeki bes yillik dönemde siz kiymetli meclis üyelerimiz ve ekip arkadaslarimizla birlikte gece gündüz demeden, Persembemiz için çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Baskan Albayrak’in konusmasinin ardindan yeni hizmet döneminin meclis baskan vekilleri, katip üyeleri, encümen üyeleri, imar komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri, Persembe Belediye Meclisi’nde yapilan oylama sonucunda belirlendi.

Yapilan seçimlerde Persembe Belediye Meclisi 1.Baskan Baskan Vekilligine Kürsat Kurtoglu, 2. Baskan Vekilligine Köksal Bas, Katip Asil Üyeliklerine Ayse Gündogdu, Alper Kaptan, yedek üyeliklerine Mustafa Kaya, Serkan Dervisoglu, Encümen Üyeliklerine Kahraman Yalçin, Kürsad Kurtoglu, Imar Komisyonuna Serkan Dervisoglu, Alper Kaptan, Ziya Karadeniz, Plan ve Bütçe Komisyonuna Halil Çetinkaya, Mustafa Kaya ve Osman Karadeniz seçildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile