Polis Kütüphane Açtı

Amasya - Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, "Eğitime sahip çıkmamız lazım bu bir sosyal sorumluluk" dedi.

Bayazıt, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ve Toplum Desekli Polislik Şubesi ekiplerinin katılımıyla Plevne İlkokulu'nda Amasya Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası kütüphenede incelemelerde bulunan Bayazıt, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Amasya Emniyet Müdürlüğü olarak sadece suç ve suçlularla uğraşmadıklarını eğitime de destek olduklarını vurguladı.

Okullara sahip çıkılması durumunda suça sürüklenen çocukların sayısında ciddi oranda azalma olacağını savunun Bayazıt, "Okullarımıza her alanda sahip çıkarsak suça karışan çocuklarımızın sayısının azalacağına inanıyoruz. Bu anlamda okullarımız ve öğretmenlerimiz ne kadar çocuklarımıza sahip çıkarsa bizim işimiz de o kadar azalacak" diye konuştu.

Amasya Emniyet Müdürlüğü olarak eğitime okulları ve öğretmenleri daha çok teşvik etmek ve başarıyı arttırabilmek amacıyla destek olduklarını söyleyen Bayazıt, "İsdedik ki Amasya'da çok kenarda kalmış okullara da destek olalım. İlk planda okulumuza güzel bir kütüphane kazandırdık. Bu bir başlangıç. Çocuklarımızın eğitim seviyesini arttırmak adına elimizden ne geliyorsa tüm meslek taşlarımla birlikte katkı vereceğiz. Eğitime sahip çıkmamız lazım bu bir sosyal sorumluluk" ifadelerini kullandı.

Bayazıt, "Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi" kapsamında Cumhuriyet İlkokulu'na destek olduklarını ancak Plevne İlkokulu'nu da eğitimde göstereceği başarı grafiğine göre süt kardeş yapabileceklerini söyledi.

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ise Amasya Emniyet Müdürlüğü'nün her fırsatta eğitime destek verdiğini anımsatarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile