Polise 'Yaktım seni stres' eğitimi verildi

NLP uzmanı Alişan Kapaklıkaya, polislere yaptıkları işleri çekilmez olmaktan çıkarmanın yollarını anlattı.

Sevgi Okyanusu Eğitim Akademisi olarak f

NLP uzmanı Alişan Kapaklıkaya, polislere yaptıkları işleri çekilmez olmaktan çıkarmanın yollarını anlattı.

Sevgi Okyanusu Eğitim Akademisi olarak faaliyet gösteren "Öğrenmeyi Öğrenme", "Aile İçi İletişim" ve "Hızlı Okuma" alanlarında uzman Alişan Kapaklıkaya, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 800 Emniyet personeline "Yaktım seni stres" isimli konferans verdi.

Kapaklıkaya, buradaki konuşmasında, stresten kurtulmanın ve onu pozitif enerjiye çevirmenin yollarını anlattı. Stresin eve sokulmadan nasıl dışarıda bırakılacağını dile getiren Kapaklıkaya, ayrıca yapılan işi çekilmez bir meslek olmak yerine sevilen bir iş haline getirmenin yöntemlerini anlattı.

Çocukların eğitimi konusunda dikkatli hareket edilmesi gerektiğini ve ailenin çocuğun eğitimine sağladığı katkının önemine işaret eden Kapaklıkaya, polislerin görevlerini yaparken iş yoğunluğu sebebiyle kendi çocuklarının eğitimine yeterince eğilemediklerini vurguladı.

Evlilikte yaşanan sorunlar, eşlerle çocukların arasındaki iletişimin önemini ifade eden Kapaklıkaya, aile bireylerinin aynı dili ve aynı duyguları konuşması gerektiğinin önemini anlattı.

Dinleyicileri konferans süresince stresten uzak tutarak kahkaya boğan NLP Uzmanı Kapaklıkaya'nın konferansını Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mahmut Çakır da dinledi. Kesmez, Kapaklıkaya'ya teşekkür ederek, çiçek verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile