Polisgücü'e destek yemeğinde 15 bin TL toplandı

Amatör ligde mücadele eden Siirt Polisgücüspor yararına iş adamlarına bir yemek düzenlendi. Yemekte iş adamlarından 15 bin TL destek geldi.

Bir re

Amatör ligde mücadele eden Siirt Polisgücüspor yararına iş adamlarına bir yemek düzenlendi. Yemekte iş adamlarından 15 bin TL destek geldi.

Bir restorantta verilen yemekte konuşan Emniyet Müdürü Recep Güven, asıl amaçlarının toplumda birlik ve beraberliği sağlamak ve gençlerin boş zamanlarını yararlı alanlarda geçirmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Futbol oynatmanın asıl amaç olmadığını dile getiren Güven, gençlerin enerjilerini olumlu yönde kullanmalarını sağlama ve güzel platformlarda buluşturarak sporun kardeşlik ve centilmenliğini yaşatmak olduğunu kaydetti.

Güven, "Amacımız yalnızca futbol oynatmak değil. Kardeşlik barış birlik ve beraberlik olan sporu yaygınlaştırarak, toplumda ve özellikle gençlerimiz arasında barışı, kardeşliği, birliği pekiştirmek toplum polis ilişkilerini daha iyi düzeye getirmeye çalışmaktır." dedi.

Polisgücüspor yöneticisi Mustafa Durmaz da yaptığı konuşmada bu yıl 80'i futbol 80'de basketbol branşlarında olmak üzere 160 gence lisanslı olarak spor yaptırmayı hedeflediklerini belirtti.

Yemekte açık arttırmaya çıkarılan bir top ve bir forma 5 bin TL'ye Nimet Özerdem adlı iş adamı satın alırken, Siirtspor yöneticilerinden Adnan Öktüren 5 bin, TSO Başkan vekili F.Özgür Çalapkulu'da 5 bin TL yardımda bulundu.

Yemekte Emniyet Müdürü Recep Güven, Vali yardımcısı Yunus Sezer, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve işadamları ile davetliler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile