Psikiyatri Hastalari Hünerlerini Konusturdu

Psikiyatri Hastalari Hünerlerini Konusturdu

Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Psikiyatri Servisinde tedavi gören hastalarin yaptigi el sanatlari eserlerinden olusan sergi, Malatya Park AVM’de yapilan açilis töreni izlenime sunuldu.

Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastalarin is ve ugrasi faaliyetleri kapsaminda yapmis olduklari dekoratif el sanatlari, taki, tesbih, çanta, ahsap ve seramik ürünlerinden olusan El Sanatlari Sergisi açildi.

Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Ugur, yaptigi açiklamada, “Psikiyatri Servisimizde hastalarimiz için terapi odasi var. Hastalarimizin terapi odasinda yaptigi ürünleri sergilemek için alisveris merkezinde böyle bir stant açtik. Hastalarin tedavi sürecini katkisi rehabilitasyon açisindan bu gibi etkinliklerin çok faydali oldugunu düsünüyoruz” dedi.

Malatya Il Saglik Müdürlügü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskan Yardimcisi Dr. Esin Ince, Yesilyurt Ilçe Saglik Müdürü Dr. Seyid Çiftçi, Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Nuray Dagasan, Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Idari ve Mali Isler Müdürü Ömer Dogan, Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekim Yardimcilari Doç. Dr. Muhammed Serdar Bugday, Uzm. Dr. Orhan Yücel, Dr. Yunus Cosar, Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Ugur, Yesilyurt Halk Egitim Merkezi hocalari ile psikiyatri hastalari ve yakinlarinin katildigi açilis halk oyunlari gösterisi ile son buldu.

Sergi, 3-6 Mayis tarihleri arasinda Malatya Park AVM’de açik olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile