Ramazan Geceleri Artık İncilipınar'da Geçiyor

Ramazan Geceleri Artık İncilipınar'da Geçiyor

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri doludizgin devam ederken her akşam binlerce vatandaş İncilipınar Parkı'na akın ediyor.

Denizli Belediyesi her yıl düzenlediği Ramazan etkinliklerinin bu yılki adresi İncilipınar Parkı her akşam binlerce Denizlilinin uğrak yeri oldu. İncilipınar Parkı'nın muhteşem atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlara hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşatıyor. Özellikle çocuklar hazırlanan birbirinden farklı aktivitelere katılarak doyasıya eğlenirken değişik yarışmaların gerçekleştirildiği gecede sergilenen orta oyunu da çocuklar tarafından ilgiyle izleniyor. Ramazan eğlencelerinin favorilerinden olan ortaoyunu misafirler tarafından ilgiyle takip edilirken kurulan stantlardan ihtiyaçlarına göre alışveriş de yapan halk; günün yorgunluğunu, geleneksel bir etkinliği devam ettirmenin gönül ferahlığıyla üzerinden atıyor.
Denizli Belediye Konservatuarı ses ve saz sanatçıları ile Denizli Belediyesi Mehteran takımının sahne aldığı günlerde ise icra edilen eserler parkı dolduranlarca hep bir ağızdan söyleniyor. Türk Halk, Türk Sanat, Tasavvuf müziğinden örneklerin söylendiği mehteranın kahramanlık türkülerini seslendirdiği konserler gece yarısına kadar devam ediyor. Yine alanda kurulan stantlarda Osmanlı Macunu, pamuk şeker, kar helvasının tadına bakanlar aynı zamanda bu muhteşem mekanda bir yandan çaylarını yudumlarken bir yandan da sıcak yaz akşamlarını açık havada geçirmenin keyfini yaşıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile