Ramazan şenliği Merinos'ta başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Ramazan'ın, daha keyifli ve manevi bir atmosferde geçmesi için hazırladığı etkinlikler ilk iftar programı ile başlıyo

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Ramazan'ın, daha keyifli ve manevi bir atmosferde geçmesi için hazırladığı etkinlikler ilk iftar programı ile başlıyor.

Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki katlı otoparkta bulunan aşevi 4 bin vatandaşı ağırlamaya hazırlandı. Kentin farklı noktalarında da vatandaşlara iftar saatinde çorba dağıtılacak. Merinos Parkı ise Ramazan eğlencelerinde vatandaşların buluşma noktası olacak. İftar saati yolda olan vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için bu yıl ilk kez Orhangazi Parkı, Osmangazi metro istasyonu, Yeşil Türbe yanı, Merinos Parkı ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde vatandaşlara çorba dağıtılacak.

Ramazan ayının her gecesinin ayrı bir coşku ve birliktelik içinde geçmesi için düzenlenen 'Temaşa-i Ramazan' etkinlikleri de akşam iftardan sonra Merinos Parkı'nda başlayacak. İftardan sonra saat 21.00'da açılış konuşmaları ile başlayacak program, Bahri Özipek'in sunum ve şiir dinletisi ile devam edecek. Merinos Parkı, Hacivat-Karagöz, Meddah, Orta Oyunu, Hayali gibi geleneksel oyunların yanı sıra çocuk oyunları ve konserlerle Ramazan boyunca Bursalıların buluşma noktası olacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile