Reisi Için Taziye Defteri Açtilar

Reisi Için Taziye Defteri Açtilar

Helikopter kazasinda vefat eden Iran Cumhurbaskani Ibrahim Reisi ve üst düzey Iranli yetkilileri için Iran Islam Cumhuriyeti Erzurum Baskonsolosugu’nda taziye defteri açildi.

Vali Mustafa Çiftçi, helikopter kazasinda hayatini kaybeden Iran Cumhurbaskani Ibrahim Reisi ve beraberindeki üst düzey yetkililer için Iran Islam Cumhuriyeti Baskonsolosu Mohammad Ebrahimi’ye taziye ziyaretinde bulundu. Baskonsoloslukta açilan taziye defterini imzalayan Vali Mustafa Çiftçi’nin ziyaretine; Il Müftüsü Dr. Rüstem Can, Il Milli Egitim Müdürü Yakup Yildiz ve Ömer Nasuhi Bilmen Diyanet Akademisi Müdürü Doç. Dr. Zeki Koçak eslik etti.

AK Parti Erzurum Il Baskani Ibrahim Küçükoglu’da Iran Islam Cumhuriyeti Baskonsolosu Mohammad Ebrahimi’yi ziyaret etti ve taziyelerini bildirirken, "Iran Cumhurbaskani Ibrahim Reisi ve Disisleri Bakani Hüseyin Emir Abdullahiyan’in helikopter kazasi sonucunda rahmetli olmasindan ötürü Iran Islam Cumhuriyeti Baskonsoloslugu’na taziye ziyaretinde bulunduk. Dost ve kardes ülke Iran’in acisini paylasarak taziye defterine duygularimizi aktardik. Bu vesile ile Iran halkina, hükümetine, Sayin Reisi’nin ve diger merhumlarin ailelerine en derin taziyelerimi iletiyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile