Rekor Uyusturucu Ele Geçirilen Operasyonda, 7Süpheli Tutuklandi

Rekor Uyusturucu Ele Geçirilen Operasyonda, 7Süpheli Tutuklandi

Kahramanmaras polisinin düzenledigi operasyonda 43 bin adet uyusturucu hap ele geçirilen 8 süpheliden 7’si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, kent merkezine yüklü miktarda uyusturucu sevkiyati yapilacagi bilgisi üzerine Cumhuriyet Bassavciligi ile koordineli olarak belirlenen noktalara özel harekat polisleri ve dron destekli gün dogumu sonrasi operasyon düzenledi.

Bir çok adreste ve araçlarda arama yapilirken 1’i kadin 8 süpheli gözaltina alindi. Narkotik madde arama köpegi Alfi ile yapilan aramalarda 43 bin adet captagon, 415 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi çok sayida uyusturucu paketlemede kullanilan ambalaj ile birlikte çesitli miktarlarda farkli uyusturucu madde geçirildi. Öte yandan uyusturucu maddelerin bir kisminin televizyonun arasina zulalanmasi dikkat çekti.

Emniyette ifadesi alinan 8 süpheli hastanede saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çikarilan süphelilerden 7’si tutuklandi, 1’i ise tutuksuz yargilanmak üzere serbest kaldi.

43 bin adet uyusturucu hapin bu yil ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en büyük üçüncü yakalama oldugu Kahramanmaras için ise bu zamana kadar rekor yakalamasi olarak kayitlara geçtigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile