Roberto Carlos Futbolu Bırakıyormadrid

2007-2009 yılları arasında Fenerbahçe`de forma giyen ve şu anda Rusya`nın Anzhi takımında oynayan Brezilyalı Roberto Carlos, bu yıl sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

  İspanyol spor gazetelerinden Marca ' da yayımlanan röportajında Roberto Carlos , ' ' Anzhi ile sözleşmem 2013 Haziran ' ında sona eriyor ama Aralık ' ta bırakacağımı sanıyorum . Daha sonra kulüpte kalıp , başkan Kerimov ' un yardımcılığını yapacağım çünkü onunla hayat boyu devam edecek bir sözleşmem var . Benden gelecek 10 yılda kulübün yapılanmasına yardımcı olmamı istedi ' ' dedi . ' ' Uzun yıllardır futbolculuk yapıyorum artık bacıkları çözmenin vakti geldi ' ' diyen 38 yaşındaki Roberto Carlos , 17 yıllık profesyonel futbol hayatının olduğunu ve sakatlıklarından dolayı futbolu bırakmak istediğini söyledi .

Brezilyalı futbolcu , bu zamana kadar çalıştığı en iyi teknik direktörleri Real Madrid ' deki döneminden ' ' Del Bosque ve Fabio Capello ' ' olarak açıklarken , kariyerindeki unutamadığı golleri de Brezilya Milli Takımı ile Fransa ' ya ve Real Madrid ile kornerden Tenerife ' ye attığı goller diye sıraladı .

Öte yandan Carlos , Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ' nun Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola ' dan daha iyi olduğunu savunup , ' ' Mourinho 1 numara olmaya devam ediyor . Karakteriyle , oyun stiliyle çünkü bulunduğu tüm takımlarda kazandı . Guardiola ' yı Chelsea veya Milan ' da görüp , buralarda da kazanırsa o zaman en iyisi olur ' ' dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile