Şahinbey Kaymakamı Uğur'dan Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret

Şahinbey Kaymakamı Uğur'dan Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret

Şahinbey ilçe Kaymakamı Uğur Turan kendisine 'hoş geldin' ziyaretinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na iade-i ziyarette bulundu.

Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, "Ülkemiz ve Gaziantep'imizin hizmet konusunda emin adımlarla ilerlediği bir durumda Şahinbey Belediye Başkanımızın ilçe genelinde yapmış olduğu güzel hizmetleri görmekten mutluluk duydum. Bundan sonra başkanımızla birlikte vatandaşımızın huzur ve refahı için çalışmalar yapacağız. Rabbimiz bu memleketin değerlerini ve bayrağını yücelterek hizmet yapmayı bizlere nasip eyler inşallah. Marka ve merhamet şehri olan Gaziantep'te Valimiz Erdal Ata'nın başlatmış olduğu büyükeğitim hamlesine katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi

Şahinbey ilçe Kaymakamı Uğur Turan'ın daha önceki görev yeri olan Tokat Niksar'da güzel hizmetler yaptığını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Niksar'ı ziyaretimde kaymakamımızın halkla nasıl kaynaştığını bizzat gördüm. Bu konuda idarecilerin vatandaşlarla kaynaşması çok önemli. Umut ediyorum kaymakamımız bu başarılı çalışmalarını burada da devam ettirecek. Bu noktada bizler üzerimize düşeni yapacağız. Mühim olan vatandaşa hak ettiği güzel hizmeti sunmaktır" diye konuştu. Ziyarette günün anısına çeşitlihediyeler takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile