Sakarya'da Ekmeğin Gramı Da Fiyatı Da Arttı

Sakarya’da 250 gramı 1 lira olan ekmek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kararıyla gramajı 350 grama, fiyatı ise 1,5 liraya yükseltildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda 2016 yılı ekmek fiyat tarifesi de görüşüldü. Fırıncıların oluşturduğu 28. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ergin Balcı, “Ekmeğin ilimiz sınırları içinde 350 gr, 1,50 TL, 700gr 3 TL, bin 150gr 4,50 TL, olarak satılmasının uygun olacağı kanaatine varılmıştır. Sakarya halkına ve fırın esnafına hayırlı olmasının diliyorum” dedi.

Madde meclis üyeleri tarafından yeterince müzakere edildikten sonra oy çokluğu ile kabul edildi. Buna göre Sakarya’da 350 gram ekmek 2016 yılı itibariyle 1,5 liradan satılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile