Salça Yapan Kadinlar Ne Yasadigini Anlayamadi, Beton Bomba Gibi Patladi

Salça Yapan Kadinlar Ne Yasadigini Anlayamadi, Beton Bomba Gibi Patladi

Hatay’da salça yapan kadinlarin salça yaptigi kazanin sabitlendigi zemin, yasanan asiri isinmayla patladi. Meydana gelen patlamayla kadinlarin yasadigi sok ve salçanin etrafa yayildigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Hatay’da hasat olgunluguna ulasan domateslerin toplanmaya baslamasiyla kadinlarin salça mesaisi basladi.

Altinözü ilçesi Altunkaya Mahallesi’nde bir araya gelen kadinlar evlerinin bahçesinde kazanlari kurarak salça yapmak için kollari sivadi. Salçayi kaynamaya birakan kadinlarin kazanlari zeminde yasanan patlamayla devrildi. Asiri isinmadan dolayi patlayan zemin kadinlari soka ugratirken o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Olayda yaralanan olmazken kadinlarin yasadiklariysa anbean kameraya yansidi.

“Burada çok büyük bir felaket yasadik ama burunlari bile kanamadi”

Esinin salça yaparken kazanin devrilmesinden korktugunu ifade eden Hamza Köleoglu, “Esim salçalik biber yaparken beton patladi. Allah’a sükür kimsede bir sey yok. Basimiza ilk defa böyle bir sey geldi. Kimseye zarar gelmedi. Ailemiz iyi. Ilk defa böyle bir sey yasiyoruz. Çimentonun çok isinmasindan dolayi olabilir ama nedenini bilmiyoruz. 14 yildir burada yasiyoruz ve sürekli bunlari yapiyoruz. Salça veya eksi pisirirken ilk defa böyle bir sey yasandi. Esim çok korktu. Çocuklarimiz buradaydi. Burada çok büyük bir felaket yasadik ama burunlari bile kanamadi” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile