Salihli Belediyesi 390 Öğrenciyi Ankara'ya Götürüyor

Salihli Belediyesi 390 Öğrenciyi Ankara'ya Götürüyor

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72. yılı dolayısıyla 390 öğrencinin Anıtkabir'e götürüleceğini ifade etti.

Salihli Belediyesi her yıl doluğu gibi bu yılda ilköğretim okullarından 300 öğrenciyi Ankara'ya götürüyor. 9 Kasım 2010 Salı günü yola çıkacak olan kafileye, Celal Bayar Meslek Yüksek Okulu'ndan 45, Atatürkçü Düşünce Derneği'nden de 45 öğrenci dahil olacak.
Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay "87. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti, tüm dünyada geniş kapsamlı birçok devrimsel atılımlar içinde tek başarılı olanıdır.Bu devrimin öncüsü, mimarı, uygulayıcısı olan Mustafa Kemal ATATÜRK'de, yalnız kendi ulusunun değil tüm uygar insanlığın kalıcı sevgi ve saygısını kazanan tek büyük önder olarak öne çıkmıştır. 20.yüzyıla damgasını vuran en önemli devlet ve siyaset adamı, hiç kuşkusuz Mustafa Kemal ATATÜRK'tür. 72 yıl önce kaybettiğimiz büyük önderin eserleri, devrimleri ve düşünceleri, bizlere yol gösterici olmaya devam edecek ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Salihli Belediyesi olarak bu yıl 24 ilköğretim okulunun 7.sınıf öğrencilerinden 300 öğrenci, Celal Bayar Meslek Yüksek Okulu'ndan 45 öğrenci, Atatürkçü Düşünce Derneği'nden 45 öğrenci olmak üzere toplamda 390 öğrenciyi Ankara'ya götürüyoruz"dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile