Samida Inegöllü Hayranlariyla Bulustu

Samida Inegöllü Hayranlariyla Bulustu

Inegöl Belediyesi 35. Uluslararasi Kültür Sanat Festivali, Samida konseriyle devam etti. 3 kiz kardesin yer aldigi grup, Amfi Tiyatroda hayranlariyla bulustu. Samida, kulaklarin pasini silen performansiyla dinleyenlerden tam not aldi.

Inegöl Belediyesi tarafindan düzenlenen 35. Uluslararasi Kültür Sanat Festivali tüm hiziyla sürüyor. Konserlerle devam eden festivalin 11. gününde, 3 kiz kardesin yer aldigi Samida Grubu Inegöllü vatandaslarla bulustu. Gürcü dilinde 3 kiz kardes anlamina gelen ve Yudum, Damla ve Tamara kardeslerin yer aldigi Samida isimli grup, dinleyenler tarafindan büyük begeni topladi.

Hikmet Sahin Kültür Parki içerisinde bulunan Amfi Tiyatroda gerçeklestirilen konsere, ilçe halkinin ilgisi de yogun oldu. Seslendirdikleri sarkilarla Inegöllülere unutulmaz bir gece yasatan Samida konserini Belediye Baskani Alper Taban da takip etti. Konser sirasinda sahneye davet edilen Baskan Taban, kisa bir selamlama konusmasi yaparak; “Sanatçilarimiza bizleri kirmayip bu aksam aramizda olduklari için tesekkür ediyorum. Siz degerli vatandaslarimiza da bizleri her programimizda desteklediginiz için tesekkür ediyorum. Artik etkinliklerimizin son haftasindayiz. Güzel ve nitelikli günler geçirdigimizi düsünüyorum. Saygi, sevgi ve hosgörü çerçevesinde. Festivalin de amacina matuf ilerledigini düsünüyorum. Çadirlarda ayni sekilde süreç devam ediyor. Özellikle gençlerimizi takip ediyorum kimisi çiftetelli oynuyor, kimisi horon tepiyor, kimisi halay çekiyor. Her çadirda farkli farkli güzellikler var. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etti diyebilirim. Katilan ve destek veren herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Taban, konusmanin ardindan grup üyesi sanatçilara Inegölspor formasi da hediye etti.

Festivalin renkli alanlarindan biri olan Gastro Inegöl çadirinda da Gastronomi ve Tarim günleri etkinlikleri çerçevesinde “En Lezzetli Ürünler” yarismasi yapildi. Inegöl’ün degerleri; Yaban İçeli, Çilek ve Seftali ile yapilan ürünlerin yaristigi lezzet yarismasinda, Inegöllü hanimlar evlerinde yaptiklari ürünleri burada jüriye sunarak en lezzetli ürün unvani için yaristilar. Çesit çesit pasta ve tatlilarin yer aldigi yarismada, 1’inci seçilen ürünün sahibine hediye takdimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile