Samsun'da Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybeden Sefa'nin Ailesi Adalet Istedi

Samsun'da Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybeden Sefa'nin Ailesi Adalet Istedi

Samsun’da ehliyetsiz bir sürücünün kullandigi otomobilin çarpmasi sonucu hayatini kaybeden Niksarli moto kurye Sefa Serif Efe için arkadaslari ve ailesi adalet istiyor.

Samsun’da iki ay önce 17 yasindaki ehliyetsiz sürücü M.B.’nin kullandigi otomobilin motosiklete çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden Niksarli moto kurye Sefa Serif Efe (23) için Kurban Bayraminda Tokat’in Niksar ilçesindeki evinde mevlit okutuldu. Düzenlenen mevlide çok sayida katilim saglanirken Samsun ve Niksar’da bulunan motorcularda acili aileyi yalniz birakmadi. Acisini dile getiren Sefa Serif Efe’nin annesi Songül Efe, adaletin yerini bulmasi için sonuna kadar mücadelelerinin devam edecegini söyledi.



“Tutuklama talebimiz reddedildi”

Oglunun acisini halen yasadiklarini belirten acili anne Songül Marasli Efe, “Bugün oglumun vefatinin 60. günü, oglumun ölümüne sebep olan “katil” diyorum onun için, bir ay hapsi kaldi. Tutuklama talebimiz reddedildi. Eylül 2024’de mahkememiz var, sonuç pek olumlu görülmüyor. Resmen yavrum pisi pisine gitti. Ceza yok ama adalet insallah yerini bulur, sonuna kadar mücadelemizi sürdürecegiz. Yavrumun arkadaslari yalniz birakmadilar bugün buraya geldiler hepsi sag olsunlar” dedi.



“Adaletin tecelli etmesini bekliyoruz”

Samsun Motosikletli Kuryeler Dernegi Baskani Aydin Artan, adaletin tecelli etmesini beklediklerini söyleyerek, “Sefa kardesimizin mevlid-i serifi için Samsun’dan geldik, buruk bir bayram yasiyoruz. Kardesimizin ailesi ile bayramlastik, onlarin acilarini paylastik. Sefa’dan sonra Samsun’da yine yeni bir kazada arkadasimizi kaybettik. Sefa ile birlikte 3 kardesimiz maalesef yasamini yitirdi. Türkiye genelinde de bu tip kazalar artmaya basladi.

Devletimizden bu konuyla alakali tehlikeli meslek sinifini bu sektöre sokmasini istiyoruz. Sefa kardesimizin davasi Eylül ayinda Samsun’da görülecek avukatimiz süreci takip ediyor, bizde Sefa kardesimiz için davayi takip ediyoruz. Adaletin tecelli etmesini bekliyoruz” dedi.

Niksar Motosiklet Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz ise, “Sefa kardesimizin ruhu sad olsun, elim bir kazada hayatini kaybetti. Bizde Niksar Motosiklet Dernegi olarak arkadaslarimizla birlikte kardesimizin mevlidine katildik acili ailesine destek olmak istedik. Tekrardan kardesimize rahmet ailesine bassagligi diliyoruz” diye konustu.

Sefa için adalet isteyen motosikletliler konvoy yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile