Samsun'da Yaslilara Özel Hizmet

Samsun'da Yaslilara Özel Hizmet

Samsun Büyüksehir Belediyesi, 65 yas ve üstü ihtiyaç sahibi vatandaslara 2019 yilindan bu yana toplam 96 bin 133 defa genel saglik, temizlik, kisisel bakim, sicak yemek ve çamasirhane destegi hizmeti sundu.

Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi ekipleri 65 yas üzeri ihtiyaç sahibi vatandaslara; evlerinde düzenli olarak saglik, fizyoterapi, psikolog, beslenme danismanligi, temizlik, çamasirhane, sicak yemek, kisisel bakim ve kuaförlük hizmeti veriyor. 2019 yilindan bu yana 96 bin 133 defa yasli vatandaslara hizmet sunan Büyüksehir Belediyesi, tüm bu çalismalari ücretsiz olarak gerçeklestiriyor.

Ihtiyaç sahibi yasli vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda detayli bir çalisma yürüttüklerini belirten Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Yaslilarimiz bizim için çok kiymetli, her zaman, her ihtiyaç duyduklari anda yanlarindayiz. Yaslilarimiza yönelik evde saglik, temizlik ve kisisel bakim hizmetlerinden, sicak yemek dagitimina kadar sosyal belediyecilik alaninda genis bir hizmet yelpazesine sahibiz. Ekiplerimiz gittikleri vatandaslarimiza sanki ailelerinden biri gibi hizmet veriyor. Vatandaslarimiz da ayni duygu ile onlari karsiliyor. Karsilikli gönül birligi ile bu çalismalari yürütüyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile