Samsun'daki Kazada Ölen 3 Kisinin Cansiz Bedeni Otopsi Için Morga Kaldirildi

Samsun'daki Kazada Ölen 3 Kisinin Cansiz Bedeni Otopsi Için Morga Kaldirildi

Samsun’da bir tirin maddi hasarli kaza yapan araçlara ve araçtan inenlere çarpmasi sonucu 3 kisinin hayatini kaybettigi kazada ölen 2’si kadin 3 kisinin cansiz bedenleri otopsi için morga kaldirildi.

Kaza, Kavak ilçesi Tekke mevkiinde saat 09.30 siralarinda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, saganak yagis dolayisiyla iki otomobilin çarpmasi sonucu meydana gelen maddi hasarli kaza sonucu araçtan inenleri ve kaza yapan araçlari yabanci plakali tirin makaslayarak çarpip sürüklemesi sonucu 2’si kadin 3 kisi yol kenarina savrularak olay yerinde hayatlarini kaybetti. Tir ise hwr iki otomobile çarpip otomobilin birini de altina alarak yoldan çikti. Tirin biçmesi sonucu 3 kisinin hayatini kaybettigi 2’si agir 5 kisinin yaralandigi ortaya çikti. Ayni yerin hemen yaninda 5 otomobil, 1 tir ve 1 yolcu otobüsünün karistigi kazada ise 5 kisinin yaralanarak hastanelik oldu.

Kazada olay yerinde ölen 2’si kadin 3 kisinin cansiz bedenleri ise otopsi için Kavak Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile