Saniyeler Içinde Çaldilar, Dakikalar Sonra Yakalandilar

Istanbul Havalimani’nda yolcunun unuttugu çantadaki cüzdani saniyeler içinde alarak olay yerinden uzaklasan iki sahis, polis ekiplerinin dikkati sayesinde dakikalar içerisinde yakalandi. Sahsin cüzdani pantolonun içinden atigi anlar kamerada.

Edinilen bilgiye göre Antalya’dan Istanbul Havalimani’na gelen 80 yasindaki bir yolcu, servis katindaki bir bankin üzerinde çantasini unuttu. Bu sirada iki sahis çantanin bulundu banka gelerek oturdu. Istanbul Havalimani Emniyet Sube Müdürlügü’ne bagli kapali devre kamera izleme odasinda görevli polis memurlari ise unutulan çantanin yanina gelen iki kisiyi fark ederek takibe aldi.

Cüzdani pantolonuna sokup polisi atlatmaya çalistilar

Izleme sirasinda çantanin içindeki cüzdani alarak hizla uzaklasan iki kisinin, giden yolcu katina yöneldiklerinin görülmesi üzerine hemen devriye gezen polis ekipleri harekete geçti. Dakikalar sonra polis ekipleri tarafindan durdurularak incelemeye alinan sahislardan birinin cüzdani, pantolonunun içinden attigi anlar ise, kameralar tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Polisi atlatma çabalari sonuçsuz kaldi

Ekipleri atlatma çabalari sonuçsuz kalan sahislar, detayli aramalarinin yapilmasi için terminaldeki polis merkezine götürüldü. Bu sirada pantolonunun arka kismindan cüzdani çikaran hirsiz bu kez cebine koydu. Kurtulamayacagini anlayan sahis daha sonra içerisinde 6 bin Türk lirasi oldugu ögrenilen cüzdani çikararak masanin üzerine birakti.

Haklarinda açiktan hirsizlik konusunda islem uygulanarak mahkemeye sevk edilen hirsizlarla ilgi olarak adli kontrol islemi uygulandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile