Sarigöl'ün Kent Meydani Projesinde Yer Teslimi Yapildi

Sarigöl'ün Kent Meydani Projesinde Yer Teslimi Yapildi

Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin Sarigöl Belediyesi is birligiyle Sarigöl ilçesine kazandiracagi kent meydani projesinin ihale prosedürlerinin tamamlanmasinin ardindan yüklenici firma ile yer teslimi sözlesmesi imzalandi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Sarigöl Belediyesi is birligi ile ilçeye modern bir kent meydani kazandirilacak. Daha önce Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk arasinda imzalanan is birligi protokolü sonrasinda ilçeye kazandirilacak olan meydan projesinin ihale prosedür sürecinin ardindan sözlesmesi Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya ve yüklenici firma yetkilisi tarafindan imzalanarak yer teslimi yapildi.

Toplam alani 10 bin metrekareyi geçecek

Modern mimarisiyle Sarigöl’e nefes aldiracak projenin yüzde 50’si Manisa Büyüksehir Belediyesi yüzde 50’si de Sarigöl Belediyesi tarafindan karsilanacak. Çevresinde yapilacak olan yol ve kaldirim çalismalariyla birlikte 10 bin 553 metrekareyi kapsayacak olan projede Atatürk Heykeli, toplanma ve etkinlik alani, 230 metrekarelik anfi alani ve oturma alanlarinin yaninda da yazi duvari yer alacak. Agaçlandirma ve bitkilendirme çalismalarinin yapilacagi projenin en kisa sürede tamamlanarak, Sarigöllü vatandaslarin hizmetine sunulmasi hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile