Şarkıcı Bülent Serttaş Denizde Ölümden Döndü

Şarkıcı Bülent Serttaş Denizde Ölümden Döndü

Antalya'da konser verdikten sonra tatil yapan şarkıcı Bülent Serttaş, kıyıdan 500 metre açıkta denizde yüzerken fenalaştı

Antalya'da konser verdikten sonra tatil yapan şarkıcı Bülent Serttaş, kıyıdan 500 metre açıkta denizde yüzerken fenalaştı. Serttaş, deniz polisi tarafından botla limana çıkarılırken, şarkıcıya limanda bekleyen ambulansla müdahale edildi.
Antalya'ya geçen hafta bir restorandaki konseri için gelen ve konser sonrası İstanbul'a dönmeyerek tatil yapmaya başlayan şarkıcı Bülent Serttaş, bu sabah saat 07.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte Fener Mahallesi'nde bulunan falezlerden denize girdi. Serttaş, kıyıdan 500 metre açıkta yüzerken, rahatsızlandı. Arkadaşları tarafından kayalıklara çıkarılan Bülent Serttaş için bölgede balık tutanlar polisi aradı. Antalya Emniyeti müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı balıkadamlar botla kayalıklara
ulaştı. Şarkıcıyı bota alan polisler Yat Limanı'na getirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Bülent Serttaş'a ilk müdahaleyi limanda yaptı. Tansiyonunun düştüğü belirlenen Serttaş, hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Ambulans içerisinde yapılan müdahalenin ardından bir süre dinlenen şarkıcı, arkadaşlarıyla birlikte limandan ayrıldı.
Bugün öğle saatlerinde Konyaaltı'nda bulunan Fatih Polis Merkezi'nin açılışına katılan Bülent Serttaş, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Polise teşekkür eden Serttaş, "Fener'den arkadaşlarımla birlikte denize girdik. Bir başağrısı oluştu ve midem bulandı. Arkadaşlarım beni kayalıklara çıkardı ve deniz polisi beni limandaki ambulansa ulaştırdı. Şu an çok iyiyim" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile