Sarp Sinir Kapisi'nda Bayram Yogunlugu

Sarp Sinir Kapisi'nda Bayram Yogunlugu

Artvin’de bulunan Sarp Sinir Kapisi’nda bayram yogunlugu yasiyor. Bayrami tatilini Batum’da geçirmek isteyenler sinir kapisinda uzun kuyruklar olusturdu.

Bayram tatilinin 9 gün olmasini firsat bilen vatandaslar, Karadeniz turu kapsaminda çiktiklari tatillerini Batum’da sonlandirmak için Sarp Sinir Kapisi’ndan Gürcistan’a geçiyor. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinden geçen tatilciler son olarak Batum’a girmek için Sinir Kapisi’nda yogunluga neden oldu.

Gaziantep’ten Batum’a tatil için gelen Mustafa Büyükuncü (47), “Tatilimizi Dogu Karadeniz turuyla birlestirdik. Buraya kadar geldikten sonra tarihi be kültürüyle çok zengin olan bu kenti görmeden gitmek olmazdi. Bu nedenle bayrami burada geçirmeyi uygun gördük. Batida güneyde bayram yogunlugu fazla oldugu için sakin bir tatil seçtik. Türkiye’nin dört bir tarafi cennet güneyi ile kuzeyi ile dogusu batisiyla bu bölgesi gezmeyen vatandaslarimiza tavsiye diyorum” dedi.

Istanbul’dan ailesi ile birlikte tatil yapmak için geldigini söyleyen Emre Ayçörekçi (23), “Trabzon Ordu, Rize’yi gezdik. Sümela Manastiri ve Ayder Yaylasi’ni da gezdik. Ardindan Batum’a gelerek birkaç gün burada bayrami geçirecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile