Sehzadeler'de 'Minik Eller, Büyük Hayaller' Projesi Basladi

Sehzadeler'de 'Minik Eller, Büyük Hayaller' Projesi Basladi

Sehzadeler Belediyesi, çocuklarin erken yasta sosyal becerilerini gelistirmek, mahalle kültürünü pekistirmek ve oyun yoluyla ögrenmeyi tesvik etmek amaciyla hayata geçirdigi “Minik eller, büyük hayaller” projesini baslatti. Proje kapsaminda, Adnan Menderes ve Kuslubahçe mahallelerinde düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü.

“Minik eller, büyük hayaller” projesi, Sehzadeler Belediyesi’ne bagli kreslerde görev yapan deneyimli ögretmenlerin katilimiyla gerçeklestiriliyor. Ögretmenler, mahallelerdeki çocuklarla bir araya gelerek çesitli oyunlar oynuyor, boyama etkinlikleri düzenliyor ve çocuklarin keyifli vakit geçirmelerini sagliyor. Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, proje hakkinda yaptigi açiklamada, “Çocuklarimizin sosyal becerilerini gelistirirken ayni zamanda mahalle kültürünü pekistirmek ve ögrenmeyi eglenceli hale getirmek amaciyla bu projeyi hayata geçirdik. Çocuklarimizin hayal gücünü destekleyen ve onlari sosyallestiren bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz,” dedi.

Proje hafta boyunca her gün farkli iki mahallede düzenlenmeye devam edecek. "Minik eller, büyük hayaller" projesi, Sehzadeler ilçesindeki tüm çocuklara ulastirilarak onlarin hem eglenmesini hem de ögrenmesini saglamayi hedefliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile