Sehzadeler Kent Konseyi Ilk Yürütme Kurulu Toplantisini Gerçeklestirdi

Sehzadeler Kent Konseyi Ilk Yürütme Kurulu Toplantisini Gerçeklestirdi

Sehzadeler Kent Konseyi, olagan genel kurul toplantisinin ardindan Yasemin Gümüs baskanliginda ilk yürütme kurulu toplantisini gerçeklestirdi. Toplantiya katilan Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, yeni dönemin ilçeye hayirli olmasi dileginde bulundu.

Geçtigimiz hafta olagan genel kurulunu yapan Sehzadeler Kent Konseyi ilk toplantisini Sehzadeler Belediyesi’nin Encümen Salonu’nda gerçeklestirdi. Sehzadeler Kent Konseyi Baskani Yasemin Gümüs’ün baskanlik yaptigi toplantiya Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay da katilarak, yeni yönetime hayirli olsun dileklerini sundu. Baskan Durbay, kent konseyinin; yerelde demokratik katilimin saglanmasi, kentsel bilincin gelistirilmesi, kentin sorunlarinin çözümü ve gelisimine yönelik ortak aklin olusturulmasi amaciyla ve gönüllülük esasina dayanarak kuruldugunu belirterek “Birlikte yapacagimiz çalismalarla Sehzadeler kentimizin ruhunu, kimligini yeniden kazandiracagiz. Sehzadeler’i yasanabilir bir kent yapmak ve gelecegine yön vermek için birlikte güzel islere imza atacagimiza olan inancim tamdir. Alinacak olan kararlarin kentimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.



"Belediyemiz ve halkimizla birlikte daha güzel bir sehir insa edecegiz”

Sehzadeler Kent Konseyi Baskani Yasemin Gümüs de, kentin sekillenmesine katki saglayacak çözümler üretmek için yola çiktiklarini belirterek “Kentimizin sorunlarina hep birlikte ortak akilla çözüm bulmak, iyi bir yasam alani olusturmak için çalisacagiz. Amacimiz kentimizin ihtiyaçlarini tespit etmek, bu ihtiyaçlara yönelik çalismalar yaparak sorunlarin çözüme ulasmasina katki sunmaktir. Belediyemiz ve halkimizla birlikte daha güzel bir sehir insa edecegiz” dedi.

Gündem maddelerinin görüsülerek karara baglandigi Sehzadeler Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantisi’nda Kadin, Gençlik, Engelli ve Çocuk Meclisi baskanlarinin yani sira genel sekreter seçimi yapildi. Toplantida ayrica yürütme kurulu üyelerinden kentin kültürel ve sosyal yasamina yönelik öneriler alinarak bir sonraki toplantida çalisma gruplarinin olusturulmasi yönünde karar alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile