Serik'ten Halep'e Yardım Tırları Yola Çıktı

Serik Belediyesi koordinatörlüğünde Halep'teki saldırılardan kurtulan yardıma muhtaç insanlar için toplanan 3 tır yardım malzemesi düzenlenen törenle yola çıktı.

Serik Belediyesi koordinatörlüğünde Halepliler için düzenlenen yardım malzemelerinin gönderilmesi dolayısıyla Serik Çınaraltı Meydanı'nda tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık, törende yaptığı konuşmada, yardımlarından dolayı tüm Seriklilere teşekkür etti.

Türkiye'nin ve dünyanın neresinden yardım talebi gelirse Serik Belediyesi olarak yardıma hazır olduklarını ifade eden Çalık, şunları söyledi:

'Bize bu yakışır. Osmanlı'nın torunlarına bu yakışır. Türk kültürüne, İslam kültürüne bu yakılır. Elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Halep'te şu yağmur altıda soğukta yatan çocuklarımıza, biz burada sıcak odalarda yatarken, en azından elimizden gelen yardımı onlar için yapmalıyız. Bu bilinçle hareket ettik. Otel sahiplerinden dağ başındaki insanlarımıza kadar herkes bu yardım kampanyasına destek verdi.'

Tören sonunda, yatak, battaniye ve gıdalardan oluşan 3 tır yardım dualarla Halep'e uğurlandı.

Uğurlama törenine, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, yardımda bulunan paydaşlar, resmi kurum amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile