Sevilay Yükselir'den oğul Haberal'ı zora sokan sözler

Ergenekon tutuklusu CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ın MHP'li MYK üyesi Erkan Haberal canlı yayına bağlanıp “CHP'nin babamı savunmasından mutlu oldum” deyince Sevilay Yükselir, o sözlere öyle bir cevap verdi ki Erkan Haberal adeta dondu kaldı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Acı Kahve programında konu Cumhuriyet mitinglerinden dönüp dolaşıp tutuklu milletvekili Mehmet Haberal’a gelince, Haberal’ın MHP MYK Üyesi oğlu Erkan Bülent Haberal canlı yayına telefonla bağlandı.

Babasını savunan Erkan Bülent Haberal, programın moderatörü Özay Şendir’in “CHP’nin babanız için direnmesi sizi mutlu etti mi?” sorusuna “Etmez mi efendim. Siz olsanız sizi mutlu etmez mi babanızın böyle savunulması. Bu kadar haksızlığa uğradıktan sonra” diye cevap verince Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir öyle bir söz söyledi ki Erkan Haberal’ın nutku durdu.

ENGİN ALAN’IN EVLADININ SUÇU NE?

“Aynı savunmayı siz niye Engin Alan için vermiyorsunuz Erkan Bey? Engin Alan’ın evladının ne suçu var o zaman? Ne kadar büyük bir çelişki yaşıyorsunuz kendi içinizde.” deyince Erkan Haberal “Ama Sevilay hanım yine bilmeden söylüyorsunuz. Ben her platformda Engin Alan için konuşan, savunan ve mahkemesini takip eden bir insanım.” dedi.

İSTİFA EDİN O ZAMAN..!
Bu sözler üzerine Yükselir, Haberal’a şu soruyu yöneltti:
“Peki MHP’nin MYK üyesi olarak nasıl içinize sindiriyorsunuz , CHP’lilerin yemin boykotunu sürdürmesine rağmen, MHP’lileri mecliste olmasını. O zaman istifa edin, tavır koyun partinize.”

Erkan Haberal ise bu soruya şöyle yanıt verdi:
“Ama Sevilay hanım o zaman ikisinin adıda CHP olurdu. Herkes aynı fikirde olsaydı farklı partilere ihtiyaç kalmazdı. Ben Mehmet Haberal’ın oğlu olarak sizi aradım, iddianame ile ilgili eksiklikler olduğu için” diyerek konuyu kapadı.

BEYAZ GAZETE


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile