Sevim Alan Açiklamasi 'Sonbaharda Cildinizi Koruyun'

Sevim Alan Açiklamasi 'Sonbaharda Cildinizi Koruyun'

Güzellik uzmani Sevim Alan, sicak yaz günlerinden yavas yavas soguk havalara geçis yaptigi bugünlerde cildinde bu degisimden nasibini aldigini hatirlatarak, "Sonbaharda cilt kurulugu artar. Bu mevsimde cildinizi soguk havalardan korumalisiniz” dedi.

Güzellik uzmani Sevim Alan, sonbaharda cilt bakiminin ihmal edilmemesi gerektigini söyledi.

Yazin sicak günlerinden soguk havalara geçis yapildigi bu dönemde cildin yeni mevsime hazirlanmasi gerektigine dikkat çeken Alan, “Sonbaharda cildinizi soguk havalardan korumalisiniz, çünkü bu mevsimde cilt kurulugu artar. Buna bagli olarak egzama, kasinti, döküntü gibi sorunlar ortaya çikabilir. Kuruluk ayrica cildin hizli yaslanmasina ve sarkmasina da yol açabilir. Tüm bunlari önlemek için uygun medikal ürünlerle düzenli olarak cildi nemlendirmek gerekir” dedi.

"Temiz tutmak önemli

Sevim Alan, cildi temiz tutmanin da büyük önem tasidigini belirterek, "Soguk günlerde vücudun metabolizmasi yavasladigi için cildin kendini yenileme kapasitesi azalir. O yüzden cildimizi derinlemesine temizlememiz icap eder. Ancak bunu yaparken cildimize zarar verecek, tahris edecek ürünlerden kaçinmaliyiz. Mutlaka cilt yapimiza uygun ürünler kullanmaliyiz. Eger cildinize uygun ürünün hangisi oldugunu bilmiyorsaniz, bir uzmandan destek alabilirsiniz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile