Seydişehir'de ''Fatih Projesi'' İçin 6 Okula Tablet Bilgisayar

Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan ''Fatih Projesi'' kapsamında, Seydişehir'de ilk etapta tablet bilgisayar kullanacak 6 okul belli oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, yaptığı açıklamada, Seydişehir Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Seydişehir Anadolu Lisesi, Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Lisesi ve Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi'nde bu projeden yararlanması için sistem kurulumu çalışmalarına başlanacağı bildirdi.

Sistemin kurulması için Nisan ayı içerisinde ihale açılacağını ifade eden Şan, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ''Fatih Projesi'' sistem kurulumu ve kullanımı konusunda ilçe milli eğitim müdürlüklerinde seminer verildiği ve bu bilgilerin, pilot okulların öğretmenlerine aktarılacağını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile