Seyfi Oktay, yarın anjiyo olacak

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın, yarın anjiyoya alınacağı öğrenildi.

 

' ' Ergenekon ' ' soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ' ın , yarın anjiyoya alınacağı öğrenildi .

AA muhabirinin hastane yetkililerinden aldığı bilgiye göre , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Kardiyoloji Kliniği ' nde tedavi gören Oktay ' ın genel sağlık durumu iyi ve herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor .
Yüksek tansiyon problemi olduğu belirtilen Oktay ' a , herhangi ters bir durum olmaması halinde yarın anjiyo yapılacak .
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 1 Haziran Salı günü sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay ' ın , Keçiören ve Beysukent ' teki evleri ile Gaziosmanpaşa ' daki bürosunda arama yapılmıştı . Oktay , daha sonra , sağlık kontrolü için Keçiören ' deki Adli Tıp Kurumu ' na götürülmüş , sağlık kontrolünün ardından , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi ' ne sevk edilmiş ve hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti . Eski Adalet Bakanı Oktay , dün tedavi gördüğü Acil Servis Kroner Yoğun Bakım Ünitesi ' nden çıkarılarak , Kardiyoloji Kliniği ' ne yatırılmıştı .

Zaman
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile