Seyhan Baraj Gölü'nde Kalaşnikof Bulundu

Adana'da, Seyhan Baraj Gölü'nde suyun çekilmesiyle birlikte ortaya çıkan Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, silaha ait çok sayıda mermi ve 2 şarjör ile telsiz bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan Baraj Gölü'nde suyun azalması sonucu vatandaşlar suyun çekildiği yerde Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait çok sayıda mermi ve 2 şarjör ile telsiz gördü. Vatandaşlar, 155 Polis İmdadı arayarak haber verdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ihbarın olduğu yere giderek silah ve diğer malzemeleri çıkartarak emniyete getirdi. Silah üzerinde olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması yaparken, Kriminal
Şube Müdürlüğü ile silahın herhangi bir olayda kullanıp kullanılmadığı araştırması yapılıyor.
Pazar günü de gölde 4 tane el bombası bulunmuştu. Polis şimdi Kalaşnikof ile bombalar arasında bir bağ olup olmadığını araştırıyor.
Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, olayla ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini, olay yeri ve kriminal çalışmalar bittikten sonra silahın herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının ortaya çıkacağını söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile