Seyirtepe Amfitiyatro Nazim Hikmet Oyununa Hazir

Seyirtepe Amfitiyatro Nazim Hikmet Oyununa Hazir

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Bag Bozumu ve Kurtulus Senlikleri kapsaminda düzenlendigi tiyatro etkinligi öncesinde Ergenekon Mahallesi Seyirtepe Amfitiyatro’da çevre düzenleme, boyama ve bakim çalismalarini gerçeklestirdi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in göreve geldigi günden bu yana hayata yeniden geçirdigi Bag Bozumu ve Kurtulus Senlikleri kapsaminda düzenlenecek etkinlik öncesinde Seyirtepe Amfitiyatro’da hazirliklar tamamlandi. Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan Antalya Gençlik Tiyatrosu tarafindan Nazim Hikmet’in kaleme aldigi, yönetmenligini Çagdas Karanfilci’nin üstlendigi Bir Kurtulus Savasi Destani Kuva-i Milliye tiyatrosunun sahnelenecegi alan hazir hale getirildi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Turgutlu’muzun en sevilen kültürel etkinliklerinden birisi olan Bag Bozumu ve Kurtulus Senliklerine bu yilda ev sahipligi yapiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlügümüze bagli ekiplerimiz, ücretsiz sahnelenecek olan ‘Bir Kurtulus Savasi Destani Kuva-i Milliye’ tiyatrosu öncesinde Seyirtepe Amfitiyatro’yu hazir hale getirdi. Emeklerinden dolayi ekip arkadaslarima tesekkür ediyor, tüm vatandaslarimizi 28 Agustos Çarsamba günü saat: 21.00’de baslayacak olan etkinligimize davet ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile