Hatay, Antakya’ya da merkezi bir noktada kurulan ve 10 bin kisiye sicak yemek verecek kapasiteye sahip Sile Belediyesi Asevi tiri günde 3 ögün sicak yemek servis ediyor. Yalnizca konuslandigi bölgeye degil civar köy, mahalle ve yerlesim bölgelerine de sicak yemek destegi veren Sile Belediyesi Asevi bölgede uzun bir süre daha hizmet vermeye devam edecek.
Sile Belediyesi çalisanlarinin Asevi ve dagitim organizasyonunu yürüttügü yardim çalismasinda depremden etkilenen depremzedeler için sicak yemek haricinde ihtiyaç duyduklari yardim malzemeleri de yine bu noktadan dagitilmaya devam ediyor.
Sicak yemek ihtiyacinin uzun bir süre daha bölgede Sile Belediyesi Mobil Asevi tarafindan giderilecegini bildiren Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli, ‘’Antakya’da kurdugumuz Asevimize lojistik ve gönüllü destegimiz araliksiz sürüyor. Depremzede kardeslerimizin tüm ihtiyaçlari baslattigimiz yardim kampanyamiz da Sileli hemsehrilerimizin destekleriyle devam ediyor. Tüm imkanlarimizla deprem bölgesinin hizmetinde olmaya devam edecegiz’’ dedi.
Araçlar birer birer yardim bölgelerine ulasti
Deprem haberinin ilk anindan itibaren organize olan Sile Belediyesi, Sileli vatandaslarinda yogun destegiyle baslatilan yardim kampanyasi çerçevesinde bugüne kadar 28 tir bölgeye sevk edildi. Gidadan giyime, battaniyeden hijyen malzemelerine genis bir yelpazede hazirlanan yardimlar Hatay, Malatya ve Adiyaman’da ki toplama noktalarina birer birer ulastirildi ve dagitimlari saglandi.
Çalismalar devam edecek
Sile Belediyesi, mobil asevi ile birlikte sürdürülecek yardim çalismalarinin haricinde bölgenin ihtiyaç duydugu alanlarda da çalismalarini sürdürmeye devam edecek.
Sile Belediyesi Mobil Asevi Antakya'da Sicak Yemek Dagitimina Basladi
Kahramanmaras merkezli ve 10 ili etkileyen depremler sonrasinda bölgeye gönderilmek üzere yardim kampanyasi baslatan Sile Belediyesi, Hatay ilinde kurdugu Asevinde sicak yemek dagitimina basladi.



















