Sinav Stresi Ile Basa Çikmanin Formülleri Aktarildi

Sinav Stresi Ile Basa Çikmanin Formülleri Aktarildi

Bilecik’te LGS’ye girecek olan ögrenciler için motivasyon semineri verildi. Seminerde ögrencilere sinav öncesi, sinav esnasi ve sinav sonrasi stres ile basa çikmanin formülleri aktarildi.

Bilecik’te binlerce ögrenci 5 Haziran Pazar günü gerçeklestirilecek olan Liselere Giris Sinavinda (LGS) ter dökecek. Sinava sayili günler kala Bilecik Il Milli Egitim Müdürlügü ögrenciler için "LGS, Son Virajda Motivasyon” isimli seminer düzenledi.

Dursun Fakih Imam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda, 8’inci sinif ögrencileriyle bir araya gelen Egitimci ve Psikolojik Danisman Mutlu Selen Hasit, ögrencilere sinavda stresle yola çikmanin formüllerini verdi. Seminerde LGS’ye çok az bir süre kala ögrencilere yapmalari gerekenleri hatirlatan Hasit, son 10 günün önemine dikkat çekti. Çesitli paylasimlarin gerçeklestigi seminerde, ögrencilerin akillarina takilan sorulara da cevap verildi.

Öte yandan motivasyon semineri, Bilecik Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Tahsin Yazir ve okul idarecileri tarafindan da takip edildi. Program sonunda ögrencilere basarilar dileyen Tahsin Yazir, Mutlu Selen Hasit’e tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile