Sinek İlacı Yerine Bahar Kokusu

KIRIKKALE - Kırıkkale Belediyesi Temizlik Müdürlüğü tarafından yaz aylarında sineklerle mücadele etmenin yanı sıra cadde ve sokaklarda sıkılan bahar kokusu büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, özel olarak hazırlanan bahar kokusunun bilhassa kalabalık cadde ve sokaklara sıkılmasıyla birlikte vatandaşların ilgisini çektiği belirtti.

Türkiye'nin değişik yerlerinde daha önce yapılan koku sıkma olayına Kırıkkale Belediyesi olarak kendilerinin de sürdürdüklerini ifaden Korkmaz, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki halkımızın ilgisini çekmiştir. Ekiplerimiz sürekli olarak bahar kokusunu sıkmaya devam edeceklerdir. Halkımızın değişik bir etkinlik olarak farklı bir etkinlikler ve sıcak yaz akşamında halkımıza farklılığı yaşatmaya çalışıyoruz. Kırıkkale insanı her şeyin en güzeline layık olduğu düşüncesiyle ilaçlama yerine bir sürpriz yaparak insanlarımıza esansla bahar kokusunu tattırmayı planladık. Halkımızın son derece memnun olması bizi sevindirdi. Bahar kokusunu sıkmaya devam edeceğiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile