Sinirlari Asan Birlestirici Güç

Sinirlari Asan Birlestirici Güç

Düzce Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Resul Kara, TTO Ekibi ve 5 akademik girisimci “Bilim ve Teknoloji Inovasyon-Uluslararasi Proje Tanitim Turu ve Is Birligi” dahilinde gelismis teknoloji firmalariyla bir araya gelmek ve is birlikleri yapmak için Çin’e gitti.

Türkiye’nin Chengdu Baskonsolosu Mehmet Mert Tokman’i da ziyaret eden Prof. Dr. Resul Kara ve beraberindeki heyet, burada gerçeklestirilen etkinlikle yapilabilecek projeler, Ar-Ge çalismalari ve is birlikleri hakkinda bilgilendirildi.

Tianfu International Technology Transformation Center (ITTC) is birliginde düzenlenen "Innovation China 2023 Belt and Road Science and Technology Innovation Cooperation - Türkiye International Project Roadshow and Matchmaking Session" etkinligi gerçeklestirilen ziyaretler, teknolojideki yenilikler hakkinda önemli bilgiler sagladi.

Ziyarette Düzce Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Resul Kara, TTO Ekibi ve 5 akademik girisimci; AGROEVA, E&K Ar-Ge, Kuantum Teknolojileri, Numerics Composites, Ünibim Bilisim firmalarinin tanitim sunumlari ve B2B görüsmeleri sonrasi uluslararasi isletmeler ile akademik girisimci firmalar arasinda 10’dan fazla potansiyel is birligi anlasmasi imzaladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile