Sisecam'in Faaliyet Raporu, ARC'den 'Bronz Ödül' Aldi

Sisecam, MerComm tarafindan bu yil 35'incisi düzenlenen, uluslararasi raporlama yarismasi "Annual Report Competition (ARC)" kapsaminda ‘Cam Üretimi’ kategorisinde bronz ödüle layik görüldü.

Sisecam'dan yapilan açiklamaya göre, küresel bir oyuncu olan sirket, 2020 yili Faaliyet Raporu ile 27 ülkeden 1.875 firmanin faaliyet raporunun degerlendirildigi yarismada "Cam Üretimi" kategorisinde ödül almaya hak kazanan tek sirket oldu.

Verilen bilgiye göre, dünyanin en büyük uluslararasi raporlama yarismasi ve "Faaliyet Raporlarinin Oscari" olarak nitelendirilen ARC'ye bu yil Türkiye'den de 87 firma katildi.

Geçtigimiz yil geleneksel faaliyet raporu kategorisinde "Gümüs", "Kusursuz Uyum Mükemmel Isleyis" konseptinde ise kurgulanan kapak ve tasarim kategorisinde "Bronz" ödülün sahibi olan Sisecam, bu yil da cam sektöründe tek ödül alan firma olarak basarisini sürdürdü.

1987 yilindan bu yana sahiplerini bulan ABD merkezli ARC Ödülleri, bugün dünyada herhangi bir yayin ya da ticaret organizasyonuyla bagi bulunmayan tek faaliyet raporu yarismasi olma özelligi tasiyor.

Büyük kuruluslardan orta ölçekli sirketlere, devlet kurumlarindan STK’lara ve faaliyet raporu ajanslarina kadar genis bir katilimci profilinin basvuru yapabildigi yarisma, faaliyet raporlarini yaraticilik ve yenilikçilik anlayisi ile hazirlayan firmalari ödüllendirmek ve çalismalarini uluslararasi alanda duyurmak hedefiyle gerçeklestiriliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile