Sivas Kitap Günleri Büyük İlgi Görüyor

Sivas Kitap Günleri Büyük İlgi Görüyor

4 Eylül Sivas Kongresi’nin 96’ıncı yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Sivas Valiliği öncülüğünde, İl Özel İdaresi’nin koordinesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sivas Kitap Günleri büyük ilgi görüyor.

4 Eylül akşamına kadar devam edecek Sivas Kitap Günlerine kültür, eğitim, sanat, edebiyat, siyaset ve çocuk alanında yayın yapan 120’nin üzerinde yayınevi katıldı.

Tarihi Kent Meydanı’nda açılan stantlar ve Buruciye Medresesi’nde yazar, şair ve akademisyenlerin söyleşileri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kitap günleri kapsamında üç gündür Sivas’ta bulunan yayınevleri, kitaplarını sergileyerek, kitapseverlerin yoğun taleplerine cevap veriyorlar. Her biri konusunda geniş okuyucu kitlesine sahip olan birçok yazar, şair ve akademisyen Buruciye Medresesi’nde yaptıkları söyleşilerin ardından kalabalık kitlelerle imza programı gerçekleştiriyor.

Etkinliğin ilk üç gününde ’Kötü Çocuk’ kitabının yazarı Büşra Küçük, Turan Karataş ’Okuma Maceramız’, Ayşe Betül Avunç ’Küçük Arkeologlar İş Başında’, Hanefi Avcı ’Devlet Güvenliğini Tehdit Eden Yapılar’, Mehmet Ali Bulut ’İnsanının Gelişiminde Yeteneklerin Doğru Kullanılması’, Talha Uğurluel ’Kanuni, Topkapı Sarayı ve Harem’, İhsan Süreyya Sırma ’Müslümanların Tarihi’ ve Ahmet Uçar ise ’Sultan II. Abdülhamid’in İslam Birliği Siyaseti’ söyleşisinde okurları ve sevenleri ile bir araya geldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile