Sokakta bulduğu parayı sahibi çıkmayınca amatör kulübe bağışladı

Ardahan'da mandıracılık yapan bir esnaf, yaklaşık 1 ay önce sokakta bulduğu bin liranın sahibini bulamayınca, parayı maddi sıkıntılar içinde olan ve A

Ardahan'da mandıracılık yapan bir esnaf, yaklaşık 1 ay önce sokakta bulduğu bin liranın sahibini bulamayınca, parayı maddi sıkıntılar içinde olan ve Ardahan'ı 3. lig terfi maçlarında temsil eden 23 Şubatspor Kulübü'ne bağışladı.

Kongre Caddesi üzerinde esnaflık yapan Erol Kayatürk, bir işlemini yaptırmak üzere merkezde bulunan PTT şubesine gitti. İşlemini bitirdikten sonra PTT şubesinden çıkan Kayatürk, yerde bir miktar para buldu. Bir süre çevrede parasını kaybeden olup olmadığını soran Kayatürk, herhangi bir sonuç alamadı. Basın aracılığıyla parayı kaybeden vatandaşa çağrıda bulunan Kayatürk, vatandaşı mandıracılık yaptığı iş yerine davet etti. Ancak aradan 1 ay geçmesine rağmen parayı sahiplenen olmadı. Bunun üzerine Kayatürk, 3. lige çıkmak için Ardahan'ı temsil eden tek takım olan 23 Şubatspor Kulübü'ne parayı bağışladı. Maddi sıkıntılar nedeniyle bazı deplasman maçlarına gidemeyen 23 Şubatspor Kulübü bu hafta Ağrı'da oynayacağı deplasman maçına bu parayla gidecek.

Paranın kendilerine can simidi gibi geldiğini söyleyen Kulüp Başkanı Müjdat Bölük, bu davranışı nedeniyle Kayatürk'e teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile