Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Batmanspor maçını kazanıp haftayı üç puanla kapatmayı hedefliyor.

Hafta başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Adıyamanspor zorlu Batman deplasmanından üç puanla ayrılıp, çıkış yapmak istiyor. Takım olarak çok iyi oynamalarına rağmen gol bölgesinde etkili olamadıklarını ifade eden Teknik Direktör Sinan Ünal; “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız Gebzespor maçında özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğumuz mücadele bizleri ve taraftarımızı sevindirmiştir. Ancak futbolda sadece güzel oynamak, mücadele etmek yetmiyor, o nedenle yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor. Teknik heyet olarak hem kaybettiğimiz iki puana hem de tribünleri dolduran binlerce taraftarımıza galibiyet yaşatamadığımız için çok üzüldük. Artık o maçı geride bıraktık ve önümüzde çok önemli bir Batmanspor maçı var. Takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık inşallah aynı mücadeleyi Batmanspor’da da sergilersek maçı kazanacağımızı ümit ediyoruz” dedi.

Yönetim olarak sezonun ikinci yarısından ümitli olduklarını ifade eden Adıyamanspor Mali As Başkanı Zeynel Yücel; “Yönetim olarak takımın başına geldiğimiz günden bu güne takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin bu mücadelesi ve gayreti bizleri sevindirmiştir. Biz yolumuza devam ediyoruz, teknik heyetimize ve futbolcularımıza Sonuna kadar güveniyoruz. Batmanspor maçı sezonun ilk yarısının Son maçı ve hedefimiz bu maçı kazanıp ilk yarıyı üç puanla kapatmak” dedi.

Son hazırlıklarını tamamlayan Adıyamanspor’da Gebzespor maçında sarı kart gören Tugay, kart cezalısı durumuna düştüğü ve zorlu Batmanspor maçında oynayamayacağı ifade edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile