Sultan Murat Koleji’nden Suşehri Belediyesi Ziyaret

Sultan Murat Koleji’nden Suşehri Belediyesi Ziyaret

Sultan Murat Koleji Genel Müdürü Semih Hüseyin Bendek, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel’i ziyaret etti.

Sultan Murat Koleji Genel Müdürü Semih Hüseyin Bendek, Kolejde eğitim gören öğrenci velilerini ziyaret etmek ve kolej öğrencilerinden Kevser Kurt 'un kısa süre önce vefat eden Babası Mehmet Kurt için başsağlığı dileklerini iletmek üzere Suşehri 'ne geldiğini ifade etti. Ziyarete İl Genel meclis üyesi Erhan Özen, Sultan Murat Koleji müdür yardımcısı Turan Semzer ve Kolej öğretmenlerinden İsmail Uysal katıldı.

Bu anlamda iadeyi ziyaret amaçlı olarak Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel 'i ziyaret ettiklerini belirten Bendek, “Öğrencimizin ailesine başsağlığı dileklerimiz iletmek amacıyla Suşehri 'ne geldik. Ayrıca, Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz ve halen eğitimlerine devam eden öğrenci velilerimizi de ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk.” dedi.

Suşehri 'nin güzel bir ilçe olduğuna da değinen Bendek, Suşehri belediye Başkanı Sedat Sel 'e başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri 'nin bir kolej okuluna ihtiyaç olduğunu söyleyerek, “İnşallah Sultan Murat kolej yetkilileri bu isteğimizi yerine getirirler.” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile