Tabancayla Öldürdügü Enistesini Arabayla Ezen Sanigin Yargilanmasi Basladi

Tabancayla Öldürdügü Enistesini Arabayla Ezen Sanigin Yargilanmasi Basladi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde enistesini tabancayla vurarak öldüren ve üzerinden arabayla geçen sahsin yargilanmasina baslandi.

Kayseri Adalet Sarayi 2. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmada, tutuklu sanik Y.K., maktul S.T.’nin yakinlari ve taraf avukatlari hazir bulundu. Sanik Y.K., savunmasinda ablasinin enistesi S.T.’den siddet gördügü için bosanma davasi açtigini ve uzaklastirma karari aldirdigini belirtti.

Bununla birlikte, S.T.’nin kendisini, ablasini ve ailesini sürekli tehdit etmeye devam ettigini öne sürdü. Sanik Y.K., "Ablam A.K.’ye ’Seni öldürürüm, kimse cesedini bulamaz’ diyerek tehdit ediyordu. Olaydan bir ay önce buldugum tabancayi koruma amaçli yanimda tasiyordum" dedi.

Olay günü bir markette S.T. ile karsilastigini ve tartismanin ardindan S.T.’nin kendisini küfür edip darbettigini anlatan Y.K., "Rahatsizligim nedeniyle suurumu kaybetmisim. Tabancayi çikarip rastgele ates ettigimi hatirliyorum. Sonrasini hatirlamiyorum" seklinde konustu.

Sanik Y.K., tabancanin sarjörünü degistirip tekrar ates edip etmedigini ve araçla S.T.’nin üzerinden geçip geçmedigini hatirlamadigini belirtti ve pisman oldugunu sözlerine ekledi.

Müsteki K.T., sanigin oglunun 20 yillik birikimini harcadigini iddia ederek, gelini A.K.’nin azmettirici oldugunu belirtti ve ondan da sikayetçi oldugunu kaydetti.

Maktulün oglu da saniktan sikayetçi oldugunu ifade etti.

Durusmada taniklarin dinlenmesinin ardindan, mahkeme heyeti sanigin tutuklulugunun devamina karar verdi ve eksikliklerin giderilmesi için durusmayi erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile